Медицина
Простатит: три перевірені народні рецепти на травах

Простатит: три перевірені народні рецепти на травах

Щоб простатит не перейшов у хронічну форму, необхідно його вчасно та правильно лікувати. Народна медицина пропонує прості та ефективні способи лікування цього захворювання.

Репішок

Розчиняє каміння. З давніх-давен репішок застосовували для лікування простатиту, як приворотний засіб для посилення потенції і поліпшення зачаття. Готують настій на горілці з коріння або насіння ріпака.

Приймають ліки у кількості 50 крапель, розведених в одній третині склянки води. Курс прийому ліків щодня протягом 10 днів.

Увага! Перерва між курсами щонайменше 15 днів. Протипоказаний репішок особам, які страждають на тромбози, запори, жовчно-кам’яну хворобу, швидку згортання крові і знижений тиск. Корисні властивості та протипоказання для жінок читайте за цією адресою https://zhitomir.in.ua/repishok-korisni-vlastivosti-ta-protipokazannya-dlya-zhinok/.

Простатит: три перевірені народні рецепти на травах

Ялівець

При лікуванні простатиту з’їдають ягідку ялівцю строго за графіком: першого дня – одну, другого – дві і так до 10 ягідок. Потім знижують споживання у зворотному порядку від 10 ягідок до однієї на день. Повторне лікування допускається проводити за півроку.

Увага! Великий вміст бору в ялівцю знищує будь-яку інфекцію, але при надмірному прийомі можна завдати шкоди ниркам. Тому суворо дотримуємося графіка прийому та перерви.

Грижник

Для лікування простатиту, аднекситу та грижі робиться настій грижника на горілці. Курс прийому настоянки: щодня 50 крапель на третину склянки води протягом 10 днів.

Увага! Не застосовувати одночасно з іншими травами. Перерва між курсами 15 днів.

0

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *