Медицина
Як зняти роздратування після депіляції інтимної зони

Як зняти роздратування після депіляції інтимної зони

Роздратування після епіляції – звичайна проблема, з якою практично неможливо боротися.

Те, що називається роздратуванням після епіляції, у більшості випадків виявляється запаленням волосяних фолікулів. Це нешкідлива, але дратівлива недуга, що виявляється почервонінням, печінням і свербінням. Яскраві червоні крапки на шкірі також характерні для фолікуліту.

Найчастіша причина роздратування – неадекватний чи погано виконаний метод депіляції. Регулярне гоління бритвою пов’язане з найбільшим ризиком запалення. Якщо додатково робити це проти зростання волосся та неакуратно, швидше за все, з’явиться роздратування. Які мазі від сверблячки та роздратування шкіри в інтимних місцях використати дізнайтесь у цій статті https://intermobi.com.ua/maz-vid-sverblyachki-i-rozdratuvannya-shkiri-v-intimnix-miscyax-u-cholovikiv-zhinok-na-nogax-oblichchi-dlya-ditej-spisok-najkrashhix/.

Роздратування також можливе при:

Депіляції восковими пластирями, воском, які потребують певних знань та навичок;

Погана підготовка шкіри до видалення волосся.

Як уникнути роздратування після епіляції

На щастя, є способи зробити епіляцію без роздратування. Незалежно від того, де проводиться депіляція: в області пахв, ніг чи інтимної зони.

Щоб знизити ризик подразнення, слід дотримуватися таких правил:

Будь-які види домашньої епіляції (механічні чи хімічні) слід проводити після теплої ванни, коли шкіра розпарена. Це полегшує процес позбавлення волосся;

Перед епіляцією зробити щадний пілінг шкіри, який видалить омертвілі клітини шкіри та полегшить видалення волосся;

Вивчити техніку епіляції. І гоління бритвою, і використання воску чи крему для депіляції мають правила;

Після кожної процедури використати крем або мазь від подразнення шкіри. Це також може бути живильне масло, що глибоко зволожує шкіру.

Як зняти роздратування після депіляції інтимної зони

Як робити епіляцію в інтимних місцях

Коли справа стосується епіляції, зона бікіні є особливо вимогливою. Шкіра біля інтимних місць тонка та ніжна, тому жорстокі методи депіляції швидко погіршують її стан.

Найрекомендованіший метод видалення волосся в зоні бікіні – віск. Хоча процедура не є комфортною, дозволяє надовго позбутися волосся і тим самим знизити частоту епіляції. Якщо хочете видалити волосся з інтимних зон за допомогою воску, обов’язково зверніться до фахівців. Віск у непідготовлених руках може зашкодити.

Після кожної процедури крем наносити від подразнення інтимних зон. Нанесіть на шкіру товстий шар і дайте косметичному засобу вбратися. У цей час не надягайте нижню нижню білизну.

Спеціальні препарати – не єдиний спосіб зняти роздратування в галузі бікіні. Також підійдуть високоякісні натуральні олії (наприклад, горіхи макадамії), мазь з вітаміном А або косметичні олії. Допускається використання крему із високим вмістом сечовини.

Однак слід пам’ятати, що продукти, що наносяться на шкіру після депіляції, повинні мати якнайменше барвників та ароматазиторів.

Як зняти роздратування домашніми засобами

Заспокоїти шкіру довкола інтимних зон після депіляції можна і домашніми методами. Для лікування шкірних інфекцій відмінно підійде таблетка аспірину, подрібнена та розчинена у невеликій кількості води або чорного чаю.

0

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *